Xbox 360 : Метод за влизане в Xbox Live с RGH/Jtag конола (вече води до сигурен бан)

Ъпдейт : от днес 12.09.2012 метода вече е овладян от майкрософт, едно влизане, за една секунда води до абсолютен и сигурен бан. Не го пробвайте. 

Метода е доста лесен, нужно е да имате инсталиран DashLaunch и да го настроите да ползва новия .ini файл, който ще сложим.

Всички файлове, които са нужни може да намерите тук : линк

 

Начин за изпълнение :

  • Разархивирайте XeLive.rar и поставете директорията на вътрешния хард диск на конзолата
  • Поставете двата файла xbdm.xex и launch.ini във вътрешния хард диск на конзолата.
  • Конфигурирайте dashlaunch да използва поставения launch.ini и запазете настройките – launch.ini е с готови и конфогурирани настройки за целта, не правете никакви други ръчни настройки.
  •  Рестартирайте конзолата.

 

Задължително трябва  конзолата да е с дашборд 15574, ако сте с по ниска версия, задължително ъпдейтнете.

Забележка : Последната версия на дашборда за момента е  2.0.15574.  Преди да използвате метода проверете , коя е последната версия на дашборда, очаква се нова версия която може да излезе скоро, ако това стане,не ползвайте метода. Ако сте се уверили, че поседната версия е  2.0.15574 и вие сте с нея, ако при влизане в лайв ви иска ъпдейт – направете го. В случай обаче , че вече е излязла по нова версия и пуснете ъпдейт съществува риск от повреждане на хака.

 

Линкове, които могат да помогнат :

 

За финал : Правете всичко на ваша отговорност, вероятността от бан е доста голяма.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.