Uncharted: The Nathan Drake Collection идва за PS4 през октомври

Днес от Sony официално обявиха подготвянето на ремастеред версия на Uncharted. Изданието ще се нарича Uncharted: The Nathan Drake Collection, идва на 7-ми Октомври за PlayStation 4 и включва трите части от трилогията : Drake’s Fortune, Among Thieves и Drake’s Deception.

Uncharted е емблематично заглавие, поредицата се превърна в истинска класика за PS3 и преиздаването с подобрена графика достойна за новото поколение е още една причина, да я изиграем на ново. Освен всичко друго, ремастеред изданието има за цел да ни подготви за предстоящата 4-та част – Uncharted 4 : A Thief’s End.

Портването на игрите е поверено на Bluepoint Games, същите, работили над Metal Gear Solid HD Collection и The Ico & Shadow of the Colossus Collection.

Обявяващ трейлър :

 

Всекки закупили Uncharted: The Nathan Drake Collection ще получат достъп до Uncharted 4 : A Thief’s End мултиплеър бета.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
    • gataka 04.06.2015 | Отговор

      Не е споменато, но подобни издания излизат обикновено на дискове.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]