Uncharted 4: A Thief’s End с 2.7 милиона продадени бройки в цял свят

Минаха две седмици от излизането на Uncharted 4: A Thief’s End и … както се очакваше, се оказа страхотен хит. Играта е на всякъде, по всички блогове, всеки се надпреварва да я стримва или да и прави ревю. Според официалната статистика само за първата седмица са продадени над 2.7 милиона копия, това включва както физическите такива, така и дигитални. числото включва само продадените на крайните потребители бройки.

 

Играта е пълна лудница, освен добрите продажби, отнесе и изключително само и единствено позитивни оценки от големите сайтове.

 

За голямо съжаление Uncharted 4: A Thief’s End е последната част от поредицата и е последния официално обявен проект на Naughty Dog. Хубавата страна на нещата е, че студиото никога не си губи времето и след този невероятен финал, несъмнено вече се готви нещо ново. Има слухове че това става с The Last of US 2 и че се подготвя ребут на Crash, като за второто дори е възможно да чуем на идващото E3 изложение. Ще почакаме и ще видим.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
    • [Spewn!] 24.05.2016 | Отговор

      Тука говорим за игри създадени от Naughty Dog. Аз лично нямам търпение за The Last of US 2.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]