Telltale Games ще разработват Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode – това е следващия проект на компанията Telltale Games. Играта звучи нестандартно на фона на обичайните игри за Telltale Games, като The Walking Dead, Game of Thrones, Tales from the Borderlands и други.

 

Компанията ще си сътрудничи с Mojang, създателя на Mincraft, за разработването на играта. Както всяка друга игра на Telltale Games и тази ще е на епизоди, първия такъв се очаква през 2015 година.

 

Цитат :

[su_quote cite=“Mojang“]“Soty Mode“ запазва  пиксализиран автентичен подпис на Minecraft, но ще бъде движен от история, близка до предишните заглавия на Telltale. Това, което може да е най-странната и изненадваща игра на Telltale до сега, ще бъде възможна за Xbox конзоли, PlayStation конзоли, PC, Mac, iOS, и Android.[/su_quote]

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Xakepa 21.12.2014 | Отговор

    Не мога да разбера какво им харесват на тая супер грозна в графично отношение игра.Все едно е правена за Nintendo от едно време.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]