Sony спират сървърите няколко PS3 игри, включително GT5

За съжаление това се случва прекалено рано. Факт е първото спиране на сървърите на няколко PS3 заглавия и то не на кои да е игри, а на ексклузивните Gran Turismo 5 и Resistance цялата трилогия.

 

Gran Turismo 5 ще загуби онлайн сървъра си на 20-ти Май 2014 година, трите части на Resistance на 28-ми Март.  Освен тях, по рано във времето на 28-ми Януари ще бъдат преустановени сървърите на игрите MAG, SOCOM: Special Forces и SOCOM: Confrontation.

 

MAG и SOCOM: Confrontation са изцяло онлайн базирани. Нямат сингъл плеяр и са неприложими без онланйн функциите. Това на практика означава заличаване … за винаги, на двете игри.

 

gran-turismo-5-photo-377750-s-1280x78271Ta2EufGSL._SL1500_

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Това е много лошо.Значи бързо ще приключат с ПС3-то.Ще трябва да се взима ПС4,няма как….

  2. Тони 31.12.2013 | Отговор

    Нормално е да съсредоточават усилия и ресурси върху следващото поколение, а и в сърварите на горепосочените заглавия няма почти никой, освен може би в това на GT5.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]