Sony прекратява производството на PS4 от края на годината (1-ви Април 2016)

От няколко дни в интернет пространството се носят слухове, че Sony имат намерението да прекратят производството и издаването на игри за PS4. Това идва от факта, че все по малко хора използват игровите конзоли и предпочитат таблети и телефони. Един тъжен ден за сцената, но за съжаление, очакван.

Информацията се оказа вярна и беше потвърдена днес от Shuhei Yoshida, президент на SCE Worldwide Studios, по време на състоялота се сутринта Aprill конференция, пълното обявяване и повече ифнромация може да видите тук.

Това е положението, ще се минава на Wii U.

Written by: gataka

7 коментара Added

Join Discussion
  1. Marto 01.04.2016 | Отговор

    Честно казано аз се вързах по простата причина, че ще пускат нова версия на ps4 🙂

  2. rumenn 01.04.2016 | Отговор

    След няколко години тази новина за съжаление ще е вярна (не конкретно за PS4) 😉

  3. Zadushen 02.04.2016 | Отговор

    Хахаха шегата е меко казано несполучлива, ще се пръсна от смех.Големо обяснение хората играели на смартфони и таблети.Всеки истински геййймър знае кое е най-отвратителното гейминг изживяване.Тея смешни устройства са жалка работа за игра, допадат предимно на момичета.Съжалявам но шегата не се получи!

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]