Resident Evil: Revelations 2 – първия синематик от играта

От Capcom разпространиха видео, показващо първия синематик от предстоящата игра Resident Evil: Revelations 2. Играта е разделена на епизоди, като показва 4 различни истории. Видеото е с времетраене 4 минути и показва началото на играта и първия епизод, в който Claire Redfield се завръща в поредицата :

 

 

За съжаление играта не блести с невероятна графика, по скоро изглежда на игра от отминалите години, от колкото за PS4 или Xbox ONE, но въпреки всичко съм сигурен, че феновете ще я чакат с интерес. Играта се очаква в първото тримесечие на 2015 година за палтформи : PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One и PC.

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
  1. Съгласен съм за графиката, но Revalations 1 беше доста добра и тази я чакам с интерес 🙂

    • Xakepa 11.03.2015 | Отговор

      Като, че ли се кефех повече на еденицата.Тук чакането е повече и това не е в + за втората част.Вярно, че ако беше направена всичи епизоди наведнъж, като предишната част до сега да съм я превъртял и забравил, но пък това чакане много ме изнервя.Дано да няма повече такива игри.

  2. Xakepa 10.03.2015 | Отговор

    Странно защо, като че ли доста се забавиха с епизод 2 (ако изобщо е излязъл.То ще стане време епизод 3 да излиза, а още 2 няма.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]