Resident Evil и Transformers част от безплатните PS Plus игри за Октомври месец

Ясен е списъка на безплатните PS Plus игри за абонатите на услугата. Всъщност списъка се появи още на 28-ми Септември, но чак сега намирам време да го опиша. От Sony са се постарали за втори пореден месец и са подготвили две доста приятни заглавия за PS4 – култовия HD ремейк на Resident Evil, ремастър на безсмъртната игра от 1996-а година и Transformers: Devastation.

 

Пълен списък на игрите за трите платформи :

 

PlayStation 4 :
Resident Evil
Transformers: Devastation

 

PlayStation 3 :
Mad Riders
From Dust

 

PlayStation Vita :
Code: Realize ~Guardian of Rebirth
Actual Sunlight

 

Официален трейлър :

 

През Август месец цената на PlayStation Plus беше увеличена, на този етап само и единствено за Северна Америка (повече тук). Смята се, че допълнителните средства ще бъдат инвестирани в по качествени игри, за подредбата на безплатните такива. Официално разбира се целта не е обявена, но вече втори месец се усеща промяната. Да се надяваме, че тенденцията ще се запази и за на пред.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. LPC 01.10.2016 | Отговор

    Много готино за всички които харесват resident evil. Оригиналната съм врътвал десетки пъти на ps1 сега и римейка няколко пъти на ps3 🙂 Нямам търпение да пуснат в продажба ps4 pro на него да поиграя re7.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]