REBUG 4.46 CFW с пач за конзоли без блурей драйв

Страхотен нов фирмуер от Team Rebug на версия 4.46. Специалното, в този фирмуер, е че има пач да работи на конзоли с повредена или липсващ блурей. За незапознатите, ако контролната платка на блурея липсва , ако е повреден или конзолата има комуникационен проблем с нея, не може да се зареждат програми, приложения и ествествено – игри, дори и да е хакната конзолата.

 

С този фирмуер нуждата от блурея се прескача и всичко може да се стартира по нормален начин.

 

Линк за теглен : mega.co.nz

 

Предупреждение : Инсталирането на нофициален фирмуер носи свойте рискове, инсталирайте го на собственаотговорност !

 

Начин на инсталиране : Ъпдейтване на фирмуер – OFW или CFW

Последния мултиман (до момент на писане на статията) : multiMAN 4.55.01

Written by: gataka

6 коментара Added

Join Discussion
 1. Xakepa 03.06.2014 | Отговор

  Много добра идея, но доста закъсняла.Даже се учудвам, че отдавна не са направили такъв софтуер и, че чак сега се сещат …

 2. DEADMAN 03.06.2014 | Отговор

  Това решава ли прпблема с хората които са с 4,55 с COBRA ODE ???

   • wax40 06.06.2014 | Отговор

    Попаднах на инфо за дебелите и слим версии, че rogero били разработили нещо, с което може да се даунгрейдне конзолата без нуждата от хардуерните модификации. Доста суреалистично ми се струва предвид всичко до сега, но все пак може ли да е възможно?

 3. TONI 27.03.2015 | Отговор

  здравейте моля за помощ.От мултимана вклуцхих някаква функция за версията на системата.След рестарто мултимана не тръгва а когато вляза да ми покаже версията на системата показва само х.хх.пробвах да update на сис. но ми дава грешка

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.