PS4 Pro вече се доставя на реселърите – снимки и нов трейлър

Остават броени дни до световната премиера на новия ъпгрейднат модел PlayStation 4 Pro, а именно 10-ти Ноември, и съвсем логично първите бройки вече се разпространяват по дистрибуторската мрежа и обикалят земното кълбо. Големите вериги и онлайн магазините, в България, предлагат конзолата на преордър и се надявам да бъде тук на равно с останалите държави. Цялото това движение дава достъп до новата конзола на десетки или стотици служители и някой някъде е успял да заснеме новата опаковка :

 

 

От Sony залагат доста на Call of Duty: Infinite Warfare, освен че може да я видим на опаковката, следващото видео няма да е изненада. За да подгреят хайпа от компанията, са подготвили  един страхотен „ретро“ трейлър в стила на 80-те години :

 

Written by: gataka

7 коментара Added

Join Discussion
  1. Къде предлагаг преордер че засега никъде не виждам да се продава?

  2. Дениз 03.11.2016 | Отговор

    За да и ползваш възможностите ти трябва 4К телевизор или такъв с HDR, който няма да му е честито още 1000 – 1500 лева за телевизор не мерси. Оригиналния модел е най – красив според мен и е достатъчно мощен.

  3. Е да,но пък хората,които още не са си взели 4-ка не виждам защо не си вземат най-новата.Благодаря,вече навсякъде я има в преордър,но избирам да изчакам за някоя limited edition конзола,която може в най-скоро време да е тази от Final Fantazy(изглежда уникално!).

  4. Дениз 04.11.2016 | Отговор

    Пропуснах да кажа и че първия и слим моделите ще получат HDR ъпдейт така че всичко е наред.
    П.П. Георги съгласен съм който няма конзола да си купи направо PRO версията.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]