PS3 : 4.41 Spoof на Rebug – отново в PSN

Вчера от Team Rebug разпространиха Spoof, програма, която кара конзоалта да си мисли, че е версия 4.41, а в същото време е по ниска CFW версия.

 

Spoof-а има две версии :

за REBUG 4.21 I 4.30 : Rebug Update Package 0.2 – 4.21.x and 4.30.x

и за всяко CFW на 4.XX (4.20, 4.31, 4.40) : 4.41 Version Spoofer 2.3 – 4.21 / 4.30 / 4.31 / 4.40

Програмата ще позволи влизането в PSN и PlayStation Store с хакната конзола, но изцяло на ваш риск. Влизането в PSN с хакната конзола носи голям риск от бан.

 

 

Written by: gataka

10 коментара Added

Join Discussion
 1. Xakepa 29.04.2013 | Отговор

  Тия па с техните банове е*аси комерсиалните алчни ко*елета ние тука да не сме в USA или друга държава в, която хората имат нормални доходи за да даваме след това по над 100 лв. 🙁
  Трябва да измислят нещо да можем а си махаме бана или въобще да не могат да ни слагат такъв!!!

 2. Успешна инсталация на Rogero 4.30 v2.05 и при опит за активиране – проблем наречен Red Screen of Death… Оправи се с повторна инсталация на фирм-а… 100% нещо съм сбъркал, но не знам къде точно… Във всеки случай не смея да пробвам пак 😀

  • gataka 04.05.2013 | Отговор

   Няма как да си сбъркал. По скоро нещо се е бъгнало.

   • Преди това бях с 4.40 spoofer, който вървеше без никакви проблеми. Не знам кое може да се е бъгнало, но определено ми побеляха косите 😀

 3. Аз съм с рогено 4.30 и като си го инсталирах , след това ми даде черен екран . Изключих конзолата и пак я пуснах но без промяна . Рестартирането на настройките с задържане на копчето не става , дава само черен екран и нищо повече . Ако може някой да помогне ще съм много благодарен .

  • gataka 28.05.2013 | Отговор

   Влез в рековъри меню и направи фабрични настройки. Ако това не помогне – ъпдейтни до 4.40 на Rogero пак от рековъри.

   http://consoles.bg/?p=158

 4. Привет приятели, с колегите ми редовно четем публикациите в сайта ви но рядко пишем, след като прочетохме и тази статия вече със сигурност можем да кажем че това е един от най-хубавите сайтове в тази сфера, поздравявам авторите за положеното старание в писането на тези страхотни статии и за това че ни информирате. Ще очаквам следващите ви статии с нетърпение. Благодаря ви още веднъж, супер сте и успех в развитието на страницата.

  • gataka 14.07.2013 | Отговор

   Здравей,

   Много се радвам, че сайта буди интерес. Вече има Spoof на 4.46, както също има и 4.46 CFWна Habib, с които може да се играе оналйн.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]