PS3 : Нов системен ъпдейт до версия 4.70

От снощи има нов системен ъпдейт за PS3 – версия 4.70. Както обикновено се споменава за подобряване на стабилността на системата, без да се конкретизира какво точно е променено. Главните промени са две :

 

  • добавяне на „Closed Captions“ при гледането на DVD или BluRay филм. Функцията може да се активира от  [Settings] > [Video Settings] > [Closed Captions]
  • сменено е логото на PlayStation Network

 

От месеци, дори може би година, не е имало значим ъпдейт за PS3, който да добави нова функция. Смяната на логото може би е най-открояващата се промяна на фона на последните ъпдейти.

Старото лого : icon_text_psn

Новото лого : icon_text_psn

 

Както обикновено, за всички с CFW – не ъпдейтвайте с официален софтуер.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. wax40 01.03.2015 | Отговор

    Добре, а ще може ли с този CFW да се гледат .mkv и като цяло HD филми? До сега всеки път независимо дали ще използвам Serviio или PS3 Media Server, конзолата никога не е успяла да възпроизведе файла. Та ми е интересно дали с този ъпдейт ще е възможно да се гледат HD филми?

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]