PS3 : БАН от PSN заради влизане с CFW

С високите версии на CFW дойде и лесен достъп до PSN. В последно време достъпа до PSN беше доста улеснен със Spoof за конзоли с 3.55 CFW или директен достъп за хората с 4.30 CFW.

Днес от $ony пуснаха официално предупреждение към всички , които са ползвали CFW за да влязат в PSN :

На кратко, Sony са забелязали и регистрирали използването на неуторизиран софтуер, наричат го пиратски направен от хакери, и заплашват с постоянен бан в PSN и също прекратяване на гаранционните услуги на конзолата.

 

Източник : us.playstation.com

 

Това се случва за втори път. Преди почти 2 години, в началото на 2011 година, когато се появи първия CFW на версия 3.55 достъпа до PSN беше толкова лесно достъпен колкото и днес. Подобен имейл (като горепосочения текст) получиха всички потребители влизали с CFW в PSN. Доста хора, които продължеха да влизат с CFW получиха бан. Това бяха първите банове. Тези банове не са се повтаряли до днес, по простата причина, че не е имало CFW с който да се влиза до сега.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.