PlayStation 3 с нов системен ъпдейт – 4.83

Колкото и да е тъжно, PS3 бавно но славно губи своята поддръжка, игри вече не се издават, с малки изключения, които за годината могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка, онлайн сървърите един след друг затварят врати и за капак на всичко – PS Plus услугата се очаква да спре поддръжка идващата година. Тук трябва да допълня, че дори и в момента, качеството е доста ниско и за PS3 получаваме само инди игри с доста съмнително качество.

След това казано, е доста изненадващо, че днес сутринта се появи нов софтуерен ъпдейт версия 4.83. От излизането на предишния такъв измина точно една календарна година. Няма официална информация, не намирам и списък на промените. Може да предположим,, че е свързано с новата опция за смяна на PSN името (повече тук) и ако е така, след официалното интегриране на услугата, ще има още един такъв ъпдейт и вероятно един и за PS Vita.

Written by: gataka

10 коментара Added

Join Discussion
  • PhantomVX 12.10.2018 | Отговор

   Не се ъпдейта никога хакната конзола, братле. Жалко, ще трябва да почакаш докато разбият новият ъпдейт и може пак да ти се хакне пс3ката….
   Изглежда не са ти обяснили, когато си го взимал.

 1. valentin 12.10.2018 | Отговор

  Може ли да се намали версията на софтуера и пак да е постарому

 2. Преди време си ъпдейтнах плейстейшана и нямах проблем с онлайн играта но сега ми иска софтоерен ъпдейт а четох че е по добре да си останем с 4.82 вместо за слагаме 4.83 дайте съвет след ъпдейта ще мога ли пак да си разцъквам онлайн или новият софтуер ще прецака хака

  • gataka 03.11.2018 | Отговор

   Сложи си 4.83 CFW, няма причина 4.82 да е по добре.

 3. paFKo 28.11.2018 | Отговор

  Даниел, gataka може ли линк за 4.83 CFW? Благодаря предварително 🙂

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]