Outlast 2 с демо версия до 1-ви Ноември

Outlast 2 си имаше демо версия, която витаеше по изложенията и шепа избрани – блогъри, влогъри и журналисти, имаха достъп до нея. От снощи, без предупреждение, демото е достъпно за всички. Може да се изтегли за PS4, Xbox ONE и Steam. Октомври не е случайно избран, надали има по подходящо време за споменатата игра от месеца на Halloween. За съжаление ще имаме време да го изиграем до 1-ви Ноември, след това демото ще бъде изтеглено.

 

Outlast 2 си няма точна официална дата, но се очаква в началото на 2017-та година.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Wargasmo 05.10.2016 | Отговор

    За 20-на минутки го изиграх това демо( не ме впечатли чесно казано).Общо взето нищо неразбрах от него,освен да пълзиш из храсталаците и да минеш една/две стаи друго по така не видях.Атмосферата е надъхваща,графиката средна работа.И все пак това е само демо много работи все още могат да се добавят или променят.Ще се види като излезне завършената версия.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]