NoThx играе Beyond: Two Souls

NoTxh започва нова поредица на PS4 и се забърква с невероятната игра Beyond: Two Souls. Всеки, който е играл играта, ще знае, че това е едно уникално преживяване, нямащо аналог. Изключително специална игра и ако не ви е страх от спойлери или нямате намерението да я играете, може да се насладите и да я проследите с NoThx в неговата нова поредица :

NoThx играе Beyond: Two Souls епизод 1 :

Последващите епизоди и други поредици може да следите в youtube канала на Коцето : NoThxTV

Written by: gataka

4 коментара Added

Join Discussion
 1. Влади 27.05.2016 | Отговор

  Много се радвам, че ще я изиграе, ако можеш да го убедиш да изиграе и Heavy Rain много ще се радвам.

  • gataka 28.05.2016 | Отговор

   Опитах се, ахаха. Натяквам му я от половин година за Heavy Rain. За сега не иска.

   • Влади 28.05.2016 | Отговор

    Той и на Tomb Raider не беше фeн и не беше играл никога, но много му хареса. Аз пък се опитвам в чата на Twitch да го накарам да играе Hitman, но той все повтаря : „Не съм фен на Хитмен“ въпреки, че веднъж я пусна и имаше проблем с ОБС, който мисля, че не е неразрешим, но той май се отказа. Много хора я играят и нямат проблеми, а играта определено е със страхотна графика и всеки от епизодите, които излизат са много интересни.

 2. Гатака по-добре да го накара нещо др да играе. Например може да започне да ходи на фитнес , че както се е омазал, сърцето му ще се обвие в мас и лой и ще направи някой инфаркт. Срамота е младо момче да прилича на 45годишен чичко. Аре поздрави NoThx не се обиждай бате 😉

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]