На гости при GplayTV – интервю с мен, Гатака

На 31-ви Август бях на гости при моите приятели от GplayTV, мотивацията беше предстоящото изложение Aniventure 2016, за което може да прочетете тук. Главната тема на разговор са двете игрални зали, в които имам участие (Joystick и Spider).

Освен 20-те минути, които прекарах в студиото, по време на записа, имах възможността да разгледам работния сетъп зад кадър, работната им среда, и да се запозная с тези хора от екипа, които още не познавах. Мога да кажа, че съм впечатлен от приятелската атмосфера,  всички се забавляват и най-важното – харесват това, което правят. Ако това се приема за работа, и аз искам такава 🙂 :

 

 

Повече за GplayTV :

gplaytv.bg

facebook.com

youtube.com

 

Предаването се излъчва на живо всяка сряда от 19 часа на twitch.tv/gplaytv1

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Жорка сега за новия playstation4 pro толкова ли е важно tv-то да има:Технологията с висок динамичен диапазон (HDR) или обикновен,но 4K tv ще свърши работа,защото тези (HDR) са много скъпи сръвнение с тези който са само 4К?В крайна сметка съм с малко дете, на квартира и бюджета ми е ограничен.Смятам да си взема новия ps pro,но първо мисля да почна от tv-то и за това ще ми трябва твоето мнение какво мислиш?

    • gataka 10.09.2016 | Отговор

      За съжаление не съм ползвал нито 4K телевиро, нито такъв поддържащ HDR. Няма да съм много полезен.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]