Jak and Daxter, Jak II, Jak 3 и Jak X: Combat Racing идват за PS4 във формата на HD ъпгрейд

Jak and Daxter The Precursor Legacy, Jak II, Jak 3 и Jak X: Combat Racing, 4-те PS2 класически игри ще се появят в PlayStation Store за PS4 по късно тази година. Подбора не е случаен, това са всички игри от поредицата, които са правени от Naughty Dog. За съжаление не става дума за ремастър, ремейк или подобно, а за HD ъпгрейд, с други думи – сорса е същия, но ще се ползват някой софтуерни трикове и много по мощен хардуер, за да се изкара максимума в графично отношение. Ще поддържа 1080p up-rendering, засилен фрамрейт, трофеи, shareplay, Remote Play и Activity Feeds.

Официален трейлър :

 

Споменатите игри са класика, цяло едно поколение е израснало с тях и съм сигурен, че много от нас ще се хайпнат от възможността да могат да ги играят на PS4 и то с подобрена графика. Аз от моя страна, бих се зарарадвал повече, от една опция за обратна съвместимост … но това е друга тема :).

Няколко скриншота от HD ъпгрейда :

 

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. didotk 05.04.2017 | Отговор

    за наше огромно съжаление май няма да има обратна съвместимост за ps4

  2. Raziel 07.04.2017 | Отговор

    Жалко че ще бъде ps2 порт.А не директна преработка за пс4.Поне да се бяха постарали да ползват версията за ps3.Дано на B Jack x да има online и да се състезават 4 ма в сплит скрин.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]