Homefront: The Revolution идва през 2016 година – видео и снимки

Homefront: The Revolution достигна до обявяване с истинска борба за оцеляване. Първата част на поредицата не обра най-положителните ревюта и само по себе си не предполагаше продължение. Но въпреки това, още през 2011 година THQ започна работа по втора част, която за съжаление беше прекратена, поради разпада на компанията. В последствие франчайза беше закупен от Crytek и ако трудностите до тук не стигат, макар след започването на работата по играта, Crytek от своя страна препродаде франчайза на Kaos Studios и разработването беше продължено от дъщерната й компания Deep Silver Dambuster.

След 5 години разработване, и смяната на три компании, вчера бяха показани първи геймплей кадри  :

Синематик трейлър :

Геймплей трейлър :

Играта ни пренася в не толкова далечното бъдеще, през 2029 година, 2 години след събитията случили се в първата част, където Съединените Американски Щати са окупирани от Корейските военни части. Играта изглежда обещаващо, с отворен свят и възможност за Co-OP. Няколко скриншота :

 

 

 

Официално се очаква през пролетта на 2016 година, за PS4, Xbox ONE и PC (Windows, Mac и Linux).

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Vilislav 05.08.2015 | Отговор

    Аз лично на THQ съм играл поредицата Destroy all humans от която имам много забавни спомени от като бях по млад. Най-добрите бяха първата и втората част които мисля че бяха през 2004-2007 г. още на PS2 а третата част която беше на PS3 не беше направена като трябва имаше много лаг и вървеше на много малко fps не можеш да и се насладиш напълно а дори я играх на оригинален диск и все пак говорим за PS3 2009 г. Очаквах много повече от нея.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]