GTA 5 за PS4 и Xbox ONE идва с … Шутър в Първо Лице

Остават 11 дни до официалното излизане на GTA5 за PS4 и Xbox ONE. Играта излиза повече от година по късно от версиите за PS3 и Xbox 360 . Като се има на предвид, че е най-продаваната игра за всички времена, продадена в над 34 милиона копия, се очаква всеки конзолен маниак и/или фен на поредицата, да я е изиграл до този момент. Какво ново би могла да предложи на геймърите, за да си я купят втори път и то година по късно? Отговора, според Rockstar, е First Person Shooter MODE, или на български – мод за шутър в първо лице.

Новината е официално обявена преди 3 дни от Rockstar и е разпространен първия трейлър :

Със сигурност играта изглежда различно, новата перспектива съвсем променя усещането за играта. FPS мод винаги е бил желан от феновете, още от GTA3. До сега беше частично възможен с модове и модификацията на игрите, но разбира се много бъгав, с големи пропуски и напрактика с липса на оптимизация и естествено – постижим само на хакнати конзоли. От Rockstar обещават  детайли и оптимизация изпипани до съвършенство, като – работещ километраж в колата, радио което показва станцията, която се слуша, ако сложите каска (при положение, че карате мотор или хеликоптер), ще виждате очертанията на шапката и звука ще бъде заглушен, както би било в реалния живот. Тези и още много друг дребни детайли.

Играта разбира се , ще бъде с подобрена графика, по висока резолюция, с по детайлни пейзажи, виждащи се по на далеч.С помощта на по мощния хардуер ще могат да се ползват много повече AI, демек повече противници, повече коли, по гъст трафик.

Играта е обявена и за PC, официалната дата е на 27-ми Януари 2015г.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Xakepa 07.11.2014 | Отговор

    Хубаво са решили да направят тези нововъведения, но според мен старата песен на нов глас става банално.Тези промени би било много по добре да бъдат вложени в някоя от следващите части на играта.Просто не виждам смисъл, така мисля.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]