Goat Simulator вече и за PS3/PS4

Goat Simulator, една от най-шантавите игри, които някога съм виждал (но все още не съм играл) вече си има версия за PS3 и PS4 и от днес, 12-ти Август, може да бъде закупена от PS стора.

Навярно няма човек, който да не е чувал за превърналата се в култ игра, но ако все има не запознати  – в Goat Simulator може да се превъплатите в кожата на … коза и да … –  удряте, бутате, чупите, взривявате и яздите всичко от заобикалящата среда. Може би е по лесно да се покаже, от колкото обясни :

 

И да не забравя, освен всичко, може и да летите … в космоса 🙂

 

Няколко скриншота :

Written by: gataka

5 коментара Added

Join Discussion
  1. a4ik0 13.08.2015 | Отговор

    не е безплатна, обаче може да се намери за PS3 пиратска

  2. Spewn! 13.08.2015 | Отговор

    За толкова години така и не се научихте от къде да си свалите всяко едно залгавие за PC, PSP, PS1 PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Nintendo и т.н. Пишете на e-mail: [email protected] да ви кажа от къде да си свалите всичко.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]