Fifa 17 идва на 29-ти Септември и ще бъде захранвана с Frostbite гейм енджин

EA са се постарали доста тази година и Fifa 17 ще бъде захранвана с нов (за поредицата) енджин, а именно – Frostbite. За незапознатите на базата на енджина са изградени Battlefield 4, Need for Need (2015), Star Wars Battlefront и очакваните тази година – Mirror’s Edge Catalyst и Battlefield 1. На кратко – може да очакваме една изключително красива и много детайлна Fifa.

Това замества до сегашния енджин Ignite, който беше използван в спортните игри на EA – fifa, Madden NFL, NBA, EA Sports UFC и NHL, от 2013-та година до сега.

Изненадите не спират до тук, Fifa 17 идва на 29-ти Септември и … ще има версия за PS3 и Xbox 360. Това вероятно ще зарадва доста хора, миналата година беше заявено, че такива версии няма да има .. но по Коледа стават чудеса :). Всички поддържани платформи – PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One и PC

Официален тизър-трейлър :

Written by: gataka

8 коментара Added

Join Discussion
  1. Дали Frostbite енджин, ще се усети на сегашния ps4 или специално се разработва за ps4 neo само може да гадаем.

  2. Stoyan 28.08.2016 | Отговор

    Искам да попитам не съм мн запознат обичам само да играя фифа дали на PS3 ще успея да я подкарам фифа 17

  3. Hristo 17.09.2016 | Отговор

    на хбох 360 няма да има The journey и още доста подобрения , или бъркам ?

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]