Fifa 16 за първи път с женски футбол, но не и за Wii U и PS Vita

Доста изненадващ за всички, изглежда Fifa 16 няма да има версия за която и да е Nintendo платформа – Wii, Wii U или 3DS. Миналата година Fifa 15 също пропусна Wii U, но за сметка на това имаше Wii версия, което със сигурност доказва, че проблема не е в портването на играта. Каквато и да е причината, за първи път от 15 години fifa няма да излиза за Wii.

Другата платформа без Fifa 16 е PlayStation Vita, но това не е изненада. За съжаление в последно време, хубавите издадени игри за нея се броят на пръсти, с изключение на няколко идита.

Втората изненада, кято разстърси интернет пространсвото, е включването за първи път на женски фунбол. До сега има общо 22 излезли Fifa игри и за първи път в историята играта ще включва жени футболисти :

Женския фунтол ще включва само 12 отбора : Германия, САЩ, Франция, Швеция, Англия, Бразилия, Канада, Австралия, Испания, Китай, Италия и Мексико.

Играта се очаква на 22-ри Септември за PS4, PS3, Xbox ONE, Xbox 360, PC, както и за мобилни устройства.

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
 1. Stilqn 02.06.2015 | Отговор

  Няма по-голяма глупост от това да сложат женски отбори……….има доста неща които да направят вместо женските отбори.

 2. Georgi 23.01.2016 | Отговор

  btratle-igraesh li fifa 16 na pc-az nz ot kade da si e iztegla-ina4e iskam da igraq online i myltiplayer-neshto da pomognesh

  • gataka 23.01.2016 | Отговор

   С нищо не мога да помогна. Не играя на PC.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]