Far Cry Primal – „101“ сървайвал трейлър и страхотен TV Spot

Остават две седмици до излизането на праисторическото приключение Far Cry Primal, хайпа е силен и за всеки, който иска да види повече, преди няколко часа от Ubisoft разпространиха 5 минутен трейлър озаглавен „Survival 101“, както и два TV спот, един от които игрален такъв. Enjoy :

Far Cry Primal Trailer – 101 [US] :

Far Cry Primal Trailer: Gameplay TV Spot #1 [US]

Far Cry Primal Trailer – Live Action TV Spot #2

А ако сте пропуснали от миналата седмица първия игрален TV Spot, доста епичен такъв :

По всичко личи , че играта ще е пълна лудница и Ubisoft не пестят рекламни средства. Far Cry Primal се очаква на 23-ти Февруари за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Някой може ли да ми кажи от къде мога да видя всички заглавия за playstation 4 за календарната 2016 който ще излизат.Един линк ще свърши работа.Благодаря.

  2. Някой има ли инфо за играта FOR HONOR?!Дата на излизане и т.н. И още нещо може ли да ми даде някой линк за всички заглавия който предстоят да излизат през 2016 за Playstation 4

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]