Far Cry Primal ни връща в Каменната Ера

Днес Ubisoft хвана феновете на култовата поредица Far Cry неподготвени и обяви следващото продължение, а именно Far Cry Primal. Надали някой си е представял, че Far Cry ще ни отведе, или по точно, ще ни върне в … каменната ера. Е това е факт и Far Cry Primal ни връща точно там -„шутър“ от първо лице, в праисторическата епоха.

Официален трейлър :

Играта ще е в отворен свят, а в центъра на него (или поне от нашата гледна точка) ще е Takkar, ловец и последния оцелял от своята група. Неговата/нашата цел е първо да оцелеем, и второ да завладеем „земята на Oros“. В този доста див и наситен с опасности свят, както можем да се досетим, човека не е заслужил още да е на върха на хранителната верига и праисторическия свят се населява от огромни зверове, включващи мамути, съблезъби тигри и кой знае какво още.

Играта изглежда жестоко и аз съм доста хайпнат от изненадващия подход на Ubisoft, играта е/ще е доста различно от това, с което сме свикнали и го казвам в добрия смисъл.

Освен светкавичното, дошло от никъде обявяване, си имаме и официална дата, която е доста близко – 23-ти февруари 2016-та година за PS4 и Xbox ONE, PC версията ще дойде със закъснение, през месец Март.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Сега,ако и Battlefield ни върнат някъде из втората световна война ще бъде велико!!!

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]