Far Cry 5 – информация, обявяващ трейлър и дата на излизане

Вчера от Ubisoft представиха на света Far Cry 5. Франчайза прави обратен завой и след съблезъби тигри и праисторически декори ни връща обратно в настоящето, пренасяйки ни в „Hope County“ САЩ, щата Монтана. Обявяващ трейлър :

 

 

Региона се е изолирал от света и е под контролна на сектанти, назоваващи се „Eden’s Gate“, ръководени от проповедника Joseph Seed, наричан още “The Father”. От тук нещата са предвидими – влизаме в ролята на новоназначен заместник шериф, който е изпратен да арестува Joseph Seed и,както може да се досетим, нещата стават страшни. Ще трябва да се борим със сектантите и да се включим в изграждането на съпротива, с цел освобождаването на „Hope County“ от споменатото.

 

Играта обещава голям и разнообразен отворен свят, разнообразни локации, предлагащи различни геймплей преживявани. Ще има въздушни битки, не знам как ще се вплете в историята и/или в тематиката, но … да ще има въздушни битки. Ще поддържа Co-Op за двама и мапедитор. Очаква се да излезе на 27-ми Февруари 2018-та, за PS4, Xobx ONE и PC, като ще съдържа бустната версия за PS4 Pro и Xbox Scorpio.

 

За съжаление трейлъра не включва геймплей кадри, но такива несъмнено ще видим на E3, след броени дни. Няколко допълнителни клипчета, запознаващи ни с някой от персонажите :

 

Mary May :

 

 

Пастор Jerome Jeffries :

 

 

Nick Rye :

 

 

 

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
 1. a4&k0 29.05.2017 | Отговор

  какво е мапедитор и как се използва

  • gataka 29.05.2017 | Отговор

   Тулче за създаване на карти. Тепърва ще разберем как ще работи.

 2. Kriskata 30.05.2017 | Отговор

  Като чух Монтана първата мисъл която ми пина през главата е за нашия град в България, но след като видях флага на САЩ се разочаровах.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]