E3 ODE с 2.0 OS за работа с 4.55 OFW

Днес от E3 обявиха, че са се справили с проблемите, които новия софтуерен ъпдейт 4.55, причинява на ODE устройствата. Обявена е и бета версия на E3 OS V 2.0, с която E3 работи безпроблемно на 4.55. Ъпдейта е само за 4K моделите (Super Slim) и не трябва да се инсталира на други модели. Файла е разпространен с парола, според E3 за защита, да не може да се иснтлаира по погрешка.

 

Пълното официално изявление на E3 :

[su_quote cite=“Е3 Теам“]

За да покрием спешните нужди на някой от нашите потребители, E3 Team прекрати другите си проекти, за да ускори излизането на E3 OS 2.0 Beta версия,  само за потребители с  4k  4.55 конзоли. Останалите потребители, моля изчакайте докато E3 OS2.0 официална версия бъде разпространена. . През това време, заради работата по 4K 4.55 конзолите, ние забавихме прогреса по разработването на новите функции. E3Team изразява дълбоко съжаление за това.

За да предотврати другите потребители от инсталиране по погрешка на E3 OS Beta, процеса по ъпдейтването е криптиран. Създали сме имейл за връзка [email protected] Моля, пишете, за да получите паролата.[/su_quote]

 

Линк за сваляне : E3 OS 2.0BETA

Източник : www.e3-tech.net

 

За съжаление до сега никой не е обявил, че е получил въпросната парола. Има цели теми по специализираните форуми, пълни с гневни потребители и доста негативи по отношение на E3. Споменава се за хора изпратили по 40 имейла, без отговор. Аз лично също чакам отговор.

 

Ако някой случайно разбере паролата, нека пише в коментарите.

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
 1. Паролата вече е ясно, но не е ясно как се работи с тази версия. Аз я инсталирах и всички опити да подкарам игра са неуспешни.

  • gataka 13.02.2014 | Отговор

   Добре, добрах се до паролата, алелуя.

   В архива има pdf фаял с ръководство и програмка за компютър. Ръководството е на китайски, но от картинките се подразбира, че ISO файла трябва да се модне с програмката. Също така има папка с ключове, които следва да се поставят на външния хард.

   • Точно така направих, резултат – НИЩО.
    Има една точка „C“ в инструкцията (pdf), която след гугъл транслатора не става ясно какво точно трябва да се прави. Снощи се борих 2-3 часа с конзолата и нищо.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.