DriveClub VR идва на 13-ти Октовмри

Потвърдена е официалната дата на излизане на VR версията на DriveClub. Както се очакваше, играта ще придружи PlayStation VR по време на официалната премиера на 13-ти Октомври. Цената и ще е $39.99/€39.99, което е по малко от  колкото би чисто ново излязло AA заглавие, но доста повече за игра на над 1 година, особено ако вече имате стандартната версия. За сега не е предвидена опция за ъпгрейд или намаление, в споменатия случаи.

DriveClub VR е показана на редица изложение и журналисти/блогъри и други са имали възможността да я играят, от основните впечатления и отзвук следва,че игата си заслужава и ще предложи едно неповторимо и мога да кажа невиждано изживяване до сега. Остават броени дни до излизането на PlayStation VR и хайпа никога не е бил по голям. Дано остане оправдан.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. a4&k0 23.09.2016 | Отговор

    има ли място, където може да се тества PlayStation VR преди излизането му на пазара?

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]