Crash Bandicoot N. Sane Trilogy е най-продаваната дигитална PS4 игра за миналия месец

Мина повече от седмица, от както Crash Bandicoot N. Sane Trilogy излезе. Аз лично съм изключително доволен от играта и мога смело да кажа, че ме върна 20 години на зад и почувствах онова старо носталгично чувство, когато умирам през 5 минути, заизучавам всеки сантиметър от картата, знам точно в коя секунда да скоча и въпреки това, пак се провалям и минаването на едно ниво може да ми отнеме часове. Макар да има голям шанс да си счупя джойстика , изпитвам голямо задоволство при прогресирането. За съжаление в наши дни подобни игри са изключителна рядкост.

 

Като оставим това на страна, разглеждайки специализираните форуми, не намирам една лоша дума за играта, Crash е номер едно и това се отразява в продажбите. Макар да стартира в продажба в последния ден на Юни, това не и пречи, забележете, да е най-продаваната игра за същия месец в PS Store ! Официален списък на най-продаваните игри (в PS Stor) за PS4 :

 

 1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
 2. Friday the 13th: The Game
 3. FIFA 17
 4. Grand Theft Auto V
 5. Tekken 7
 6. Horizon Zero Dawn
 7. Star Wars Battlefront
 8. Battlefield 4 (RE)
 9. Battlefield 1 (RE)
 10. Rocket League (2)
 11. The Witcher 3: Wild Hunt
 12. Minecraft
 13. Wolfenstein: The New Order
 14. Hitman 
 15. WipEout Omega Collection
 16. The Last of Us Remastered
 17. EA Sports UFC 2
 18. NHL 17
 19. Grand Theft Auto: San Andreas
 20. Call of Duty: Modern Warfare Remastered

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy надмина всичките ми очаквания, горещо я препоръчвам на всеки, било то олдскул геймър, който някога е играл оригинала или такъв, който за първи път ще го направи. Едно геймпей клипче с мен и NoThx, искрено се забавлявахме :

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
 1. Xakepa 08.07.2017 | Отговор

  От известно време не се интересувам от новите най популярни, но тези като ги гледам … Проверих ги в тубата за какво става въпрос и не съм впечатлен от заглавия, като.Battlefront няма кампания така, че е много зле.Minecraft пък не знам какво търси тук.Това все пак е класация за истински игри. 😀
  Шегувам се, просто не съм фен.Останалите що годе стават, но няма нито едно мое любимо заглавие.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]