Безплатните игри за абонатите на PlayStation Plus и Xbox ONE за Януари месец

Декември месец изтича, заедно с него и календарната 2016-та година. Двете конкурентни компании са подготвили традиционните списъци с безплатни игри за абонатите на PlayStation Network и Xbox Live, с които ще започнем новия Януари месец и респективно – новата календарна 2017-та година.

От Sony бетонират традицията и отново ни предлагат само инди игри. На мен лично игрите ми допадат и съм изключително доволен от ремастър версията на Day of the Tentacle, но разглеждайки по специализираните форуми и блогове – по голямата част от потребителите не мислят като мен. Отзвука отново е доста негативен. Принципа е простичък, игрите са безплатни, на някой може да им харесват, на някой не, и никой нямаше да се оплаква, ако не беше пълния контраст на конкурентната услуга и игрите за Xbox ONE. Ако сте собственик на последното, ще останете много доволни, защото за пореден месец от Microsoft добре са се погрижили. Пълен списък :

 

За абонатите на PlayStation PLUS :

 

PlayStation 4 :

 

PlayStation 3:

 

PlayStation Vita :

 

Официален трейлър :

 

 

Xbox Live :

 

Xbox ONE :

 

Xbox 360 и Xbox ONE (обратна съвместимост) :

  • The Cave – от 1-ви до 15-ти Януари
  • Rayman Origins – от 16-ти до 31-ви Януари

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

6 коментара Added

Join Discussion
  1. RAZIEL 05.01.2017 | Отговор

    Какви по добри игри?Винаги дават по лошо безплатни игри.

    • gataka 06.01.2017 | Отговор

      Много ми е натоварено, почти всеки ден работя по 16 часа. Нямам време за себе си, като ли да разгледам какво се случва на сцената.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]