Bethesda обяви Fallout 4

От няколко дни Bethesda тизва нова Fallout игра и от вчера е факт – Fallout 4 е обявена и идва за PS4, Xbox ONE и PC. Играта си има първи трейлър, който е направен от in-game кадри :

До тук информацията е оскъдна, освен кадрите от трейлъра друга, съществена информация, няма. Bethesda подготвя световна премиера, както те се изразяват, на своята пресконференция на E3 изложението, което е след броени дни на 15-ти Юни, 5:00 (сутринта), наше часово време.

Трейлъра, макар и кратък, флашва за по няколко секунди доста аспекти от играта, вслучай, че мигнете, може да изпуснете някой, ето няколко скриншота :

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
  1. jj 04.06.2015 | Отговор

    Изглежда ЖЕСТОКО! Страшна графика пък и стотици часове кеф.

    п.п Ънчартед колекция е обявена за ПС4 =)

    Ънчартед е първата игра, която си купих за пс3. Даже си ги купих (1 и 2) преди да си взема пс3 от Жорката. Велика поредица!

  2. Xakepa 04.06.2015 | Отговор

    Дано да не е същата бъгня, като тройката.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]