Battlefield 1 ни връща в първата световна война със страхотен трейлър

Battlefield 1 ще е името на следващата част от едноименната поредица. Както беше обещано, днес DICE и Electronic Arts представиха първия трейлър и … той е страхотен, не само, че играта се завръща към корените си, но и го прави със страхотен финес. Действието ще се развива по времето на Първата Световна Война, време в което разнообразието от оръжия, превозни средства и самолети е било ограничено, но някак си в трейлара нещата изглеждат изключително динамично и нещата повече приличат на една модерна война, от колкото на такава, от преди 100 години :

 

И както винаги – играта ще е базирана на frostbyte енджина – всичко от околната среда може да бъде повлияно от действията на бойното поле, както разработчика обещава – няма да има две еднакви битки. Играта си има и официална дата – 21-ви Октомври, тази година за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

6 коментара Added

Join Discussion
  1. Жорка дай един савет на скоро си купих хакнато пс3 ти как мислиш сега да го сменям ли с 4ка или да поиграя още малко

    • gataka 08.05.2016 | Отговор

      Това е доста индивидуално, сам трябва да си решиш. Ако не си изиграл всички еклузиви и/или други игри, които ти се играят и ги има за PS3 – поиграй още на него. Ако ти се играят някой от новите игри за PS4, минавай на него.

  2. Kikots 26.02.2017 | Отговор

    Някой да изка да играем на Battlefield1 на Xbox да пише

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]