ADR1FT идва за PS4 на 15-ти Юли

ADR1FT е една жестоко изглеждаща игра за устройство за виртуална среда и аз лично съм много хайпнат от преживяване, което може да предложи и нямам търпение да имам възможността, да го изпитам. Ако не си представяте за какво говоря, може да го видите, официален трейлър :

 

 

Играта излезе през Март месец за PC и Oculus Rift, PS4 версията се очаква след няколко дни, на 15-ти този месец, което мен ме изненадва. Очакванията са да има съвместимост, логично, за PlaySTation VR, но такава все още не е обявена.  Да се надяваме, че когато времето настъпи и очилата са в продажба, този съвместимост ще се случи.

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
  1. Гатак какво означава ubisoft downgrade и защо представените игри на Е3 и RETAIL имат ногромна разлика в графиката

    • gataka 11.07.2016 | Отговор

      Ubisoft няколко пъти по ред представя игрите си с демо на E3 с по добра градика, от истинската такава, която виждаме когато играта излезе. Затова някой хора се шегуват , че е даунгрейд – демек сваляне на качеството на графиката във времето, вместо логично да става обратното.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]