5 години PlayStation Plus

Днес се навършват точно 5 години от излизането на платената услуга PlayStation Plus. Оналйн услугата дава допълнителни привилегии на абонатите си – намалени цени в PlayStation Store, достъп до оналайн мултиплеър за PlayStation 4 и най-важното – по няколко безплатни игри за PS4, PS3 и PS Vita всеки месец. Ако има човек, който е с услугата от самото начало и е заявил игрите за всички платформи, колекцията му днес би наброявала точно 350 заглавия.

За най-редовните си абонати, от Sony, ще изпратят специален „лимитиран“ подарък по имейл. Не е известно какво би представлявал, това за момента се пази в тайна, но се предполага да е дигитална или можеби безплатен месец, или и двете.

Времето ще покаже, а до тогава, проверявайте електронната си поща :).

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Xakepa 29.06.2015 | Отговор

    Тоя, колко ли пари е пръснал по конзоли, игри, аксесоари и т.н.Сигурно цял музей може да впретне с бахатериите си.Надали е българин 😀

    • Spewn! 30.06.2015 | Отговор

      Ако играеш основно онлайн не виждам какъв е проблема да даваш по 8 лева на месец за плюс абонамент. Аз рядко си го подновявам, защото в онлайна повече се дразня, отколкото да се разтоварвам.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]