Сагата с дефектните PS4 конзоли продължава

Изглежда лошите новини нямат край, дефектните PS4 се умножават пропорционално с всяка продадена бройка. Изглежда огромно количество конзоли продадени от сайта Amazon.com се оказват неработещи.  Негативния отзвук е огромен, кажи речи всеки трети получава дефектна конзола, може да прочетете коментарите оставени за отзвук в сайта на амазон –  www.amazon.com/PlayStation-4-Launch-Edition , ако се разчетете в коментарите, всеки трети  е описан като DOA – мъртъв при получаване (dead on arrival).

 

Красноречив е и рейтинга на продукта – от 2000 рподадени бройки 600 са оценени с по една звезда :

amazoneps4

 

Хората не са доволни и от съпорта на Amazon, изглежда се отказва замяна на повечето повредени конзоли и потребителите са принуденида ги изпращат за поправка в сервизите на Sony. До колкото се разбира, в момента всички поръчки от Amazon.com са оставени на изчакване.

 

Проблема вече си има и име Blue Light of Death – синята светлина на смъртта, която изглежда по този начин :

 

blue light of dead
В общи линии конзолата не изкарва никаква картина и не подава никаква реакция за живот, някой получават конзолата си директно в този вид, други след кратко използване.

 

Специализираните сайтове и форуми в момента се пукат по шевовете с информация по случая – много оплаквания и стотици видео клипове и снимки на недоволни потребители и техните конзоли, примерите са много, ето няколко :

 

 

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
  1. Tова не е съвсем вярно.Повечето от тези конзоли не стартират заради максималната видео резолюция.Някои от пристигат със активиран simplelink и телевизорите на тези купувачи не моат да ги разпознаят като устроиства,Някои от конзолите са с дефектен FW и това се оправя.Някои са неформатиран хард диск.Във всички слуяаи обаче има вариант да се вкара конзолата в рековъри да се ъпдейтне на ново или да се ресетне.Аз поне получих 6 броя конзоли от които2 наистина не работеха.Конзолите влязоха в рековери и едната се възтанови без ъпдеит ,дуругата се на;ложи да вадя харда да я стартирам без хард ,след това пак го монтирах след което ъпдеитнах с предварително подготвен фирм

  2. Momchil 05.12.2015 | Отговор

    Imam promblem s interneta i zaradi nqkakav proxy server ne mogq da imam internet na ps4.Molq pomognete mi.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]