Пълен ребут на Need for Speed идва през есента

От няколко дни  Ghost Games тизва нова предстояща част на Need for Speed. И докато се опитвахме да отгатнем как ли ще се казва новата част и дали няма да е следващото продължение на Underground, никой не беше подготвен за бомбата, която беше хвърлена снощи. Новата Need for Speed се казва … Need for Speed и е пълен ребут на целия франчайз.

 

Ghost Games поема разработването на франчайза от миналата година, като разработва Need for Speed: Rivals. Както предшественика си, и новия ребут, ще има за основа  Frostbite Engine, отворен свят и да се надяваме силен сингълплеър.

 

Първи Тизър Трейлър :

 

 

 

Повече за играта ще чуем и видим на предстоящото изложение E3 следващия месец. Играта се очаква през есента за PS4, Xbox ONE и PC.

 

Няколко снимки :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Дано направят една читава игра,че последните NFS са меко казано бози

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]