Петиция за „remastered“ версия на CoD : Modern Warfare 2

Някой е инициирал петиция с идея за „remastered“ версия на CoD : Modern Warfare 2 за PS4 и Xbox ONE. Изглежда Call of Duty Modern Warfare 2 е любима част от серията за много хора. Петицията е онлайн само от 5 дни, но вече има подкрепата на над 61 хиляди човека. Целта е да се съберат над 75 000 подписа и да бъде изпратена на главните изпълнителни директори на двете компании Infinity Ward и Activision.

 

Цитат от инициатора :

[su_quote]Говоря от името на всички, когато казвам, че  Modern Warfare 2 беше най-добрата игра на Activision. Просто забавна и увлекателна игра, която наистина ти дава това носталгично усещане. Оръжията, картите, кил страйковете, бяха просто страхотни. В момента mw2 за PS3 и Xbox е просто превзета о хакери. Ако преправят играта и оправят някой неща, ще направят много хора щастливи.[/su_quote]

 

Петицията може да бъде намерена тук и подкрепена, от всеки, който иска : www.change.org/p/activision-infinity-ward-jason-west-robert-a-kotick-remaster-modern-warfare-2-for-next-gen-consoles

 

Modern_Warfare_2_by_BubiMandril

Written by: gataka

5 коментара Added

Join Discussion
 1. Xakepa 10.03.2015 | Отговор

  Тия добре ли са?
  Най яката част на Call Of Duty е Black Ops.
  И между другото какво ще рече Remastered, същата игра само, че под графика 1080 ли?

 2. Spewn1 10.03.2015 | Отговор

  Да спрат с претоплените манджи, а да се съсредоточат върху нови и интересни проекти. Печелят от носталгията на хората. И каква е гаранцията, че всички подкрепили тая петиция ще си купят играта? Още повече поредицата не се различава една от друга. Всяка следваща на мен ми е горе-долу същата.

  • Xakepa 11.03.2015 | Отговор

   Не е точно така.Щях да съм съгласен ако четворката можеше да подкара игри за тройката.Разбирам ги хората понеже мои приятели бяха решили да си вземат четворка, но се оказа че Black Ops я няма и се върнаха на тройката понеже играта им е любима.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]