Малко инфо за Final Fantasy XV

Final Fantasy XV е в разработване от 9 години, почти цяло десетилетие. Играта първоначално е планувана за PS3 и Xbox 360, но сега проекта е пренасочен изцяло към новото поколение конзоли PS4 и Xbox ONE. За съжаление все още няма официална дата за излизане, но се очаква да е тази година.

 

Официален трейлър :

 

Играта със сигурност изглежда страхотно и обещава да е с интересна история и неповторим геймплей. Играта е първата използваща новия енджин “ Luminous Studio engine“, който е изцяло на разположение единствено и само на  Square Enix.

 

От вчера Final Fantasy XV разполага с демо версия, която за съжаление не се разпространява свободно и е достъпно само за хората преорднали и/или закупили Final Fantasy Type-0 HD 0-day изданието. Но макар и повечето хора да намят достъп до него, youtube в момент пръщи с нови гейм кадри. 11 минутно клипчето PlayStation Access, разбира се от PS4 конзола :

 

 

Малко скриншоти от играта :

 

 

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 08.03.2015 | Отговор

    Поредната разочароваща с прекалено новаторското си мислене игра и по точно избора на конзола на, която да излезе.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]