Любопитна промоция на Xbox ONE зад океана

Една любопитна промоция на Xbox ONE, за съжаление валидна само зад океана.

 

В момента от Американския сайт www.newegg.com Xbox ONE може да се закупи за 350 долара или приблизително 562 лева, с включен втори контролер, двете игри Assassin’s Creed Unity и Black FLag и 1 пълна година Xbox Live! За сравнение по нашите вериги магазини най-евтино Xbox ONE може да се закупи за 839 лева, с 1 контролер и … всъщност нищо друго.

 

Цената на Xbox ONE в Европа е изравнена, почти навсякаде е около 400 евро, докато в САЩ цената е около 400 USD, което е с около 200 лева по евтино, гореспоменатата промоция прави нещата, още по изгодни.

Written by: gataka

7 коментара Added

Join Discussion
  1. Никой здравомислещ няма да си купи кашона. PS4 го изпреварва повече от двойно по продажби. Не си и представям като почнат да излизат ексклузивите на Сони до къде ще скочат продажбите на новата конзола,

  2. Xbox 360 сякаш беше по конкурентен на ps 3 докато сегашното поколение PS 4 гази Х1

  3. plameneo 17.01.2015 | Отговор

    Хора…,нещо не се интересувате достатъчно ми се струва.X-BOX ONE вече задмина конкоренцията по продажби.Също така, със последния ъпдейт, отключи допълнително ядро от процесорите, което ще спомогне за по-добрата работа/две от ядрата са били само за операционната система/.Така че, за мен по-добрата машинка си е X-BOX.Не налагам мнение, само го споделям ( :
    Живи и здрави!

    • брато зарежи ги тия едноклетачни не виждаш ли че само за продажби и пиксели разбират сони пони фенбои а не виждат колко са обречени с тия японо китайчета

  4. Да не говорим за прегряването на ps4. Много ме бърка кой от 2та повече се продава. Ps-a е малко повече извисен хардуерно, но на екрана няма как да я усетите тази разлика. Но разликата ще е усетите след някой друг месец, като почне видимо да Ви прегрява Ps-a и ще сте едни от тея „Правя бартер за Xbox One“ ама хората ще им е ясно ,че тъпия PS е изпушил.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]