Лимитиран PS4 на цена от 19 паунда до 20 000 долара

В началото на месеца от Sony пуснаха страхотна лимитирана серия PS4 (по случай 20 години PlayStation). Към конзолата има огромен колекционерски интерес и хората, които биха искали, да я закупят, не са никак малко. Но за съжаление е произведена в едва 12300 бройки, което не може да задоволи търсенето и.

 

Специалното издание се пуска на пазара по етапно, в различни краища на света, което още повече затруднява закупуването и. Макар официалната цена, на конзолата, да е 500 долара за US и 400 паунда за UK, в момента в  eBay цените варират от 1500 до феноменалните 6 000 паунда :

 

ebay

 

Снимката е на реални търгове, които текът в момента.Нещо повече,в специализираните сайтове има няколко примери и скриншоти, на завършили търгове, стигащи до 15 000, дори се говори за 20 000 долара.

 

Един пример, приключил преди 4 дни, за които са наддавали 106 човека : Sony Playstation 4 20th Anniversary Edition BRAND NEW/FACTORY SEALED! PS4

 

И паралелно на този неофициален пазар, жителите на Лондон могат да си купят същата конзола на цена от … 19.94 паунда. Промоцията е валидна само за един ден и е свързана с кръглата годишнина от излизането на Ps1. Всичко е организирано в един от първите магазини на Sony, в които са се продавали първите бройки ps1 през далечната 1994 година, цената е 19.94 паунда и има само 94 бройки от промоционалните конзоли.

 

За да може да закупи конзола, клиента трябва да представи оригинален PS1 контролер и още един сантиментален предмет, като плакат на „Gran Turismo“ например. О да .. и да каже паролата „I crashed my Bandicoot“

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
 1. Разни там търгаши са купили конзолата с единствената цел сега да печелят от това. Такива хора не заслужават конзолата.

 2. safe 11.12.2014 | Отговор

  Имаш ли си наидея къде в Лондон, защото сега съм в Лондон :Д

  • gataka 11.12.2014 | Отговор

   По средата на Bethnal Green Road, поне това намерих, като адрес.

   Но за съжаление промоцията изтече.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]