Започна отворената бета на Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Ubisoft стартираха отворената бета на тактическия шутър Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Тестовата версия идва с един ден закъснение и вече може да бъде изтеглена. Продължителноста се очаква да е 4 дни и да завърши на 30-ти Декември.

Споменатата безплатна версия се появява броени дни преди официаната премиера, а именно 1-ви Декември и завършва часове преди нея. Смело мога да предположа, че това събитие има повече промоционална цел, от колкото тестова.

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
 1. Rebel 27.11.2015 | Отговор

  Честно казано – с последното не съм съгласен…имах затворената бета и там нямаше драми, но с отворената е кошмар. Явно сървърите им не издържат,но дропи често, разпада връзка…не мога да се вържа…Правят профилактика с часове…и това на заглавие със „златен“ статут…лееко е притеснително. Надявам се да фикснат тия „драми“ бързо бързо…все пак нали именно това е целта на бета тестовете?! 🙂
  Иначе играта като цяло е много готина 🙂

  • gataka 27.11.2015 | Отговор

   Бетата ще свърши часове преди да излезе играта. Физическите носители са готови и изработени преди седмици, най-вероятно вече се доставят на реселърите. Нямам как с магическа пръчка да се оправи кода в тях.

   Единствената цел на тази бета, би била да събере инфромация за първия пач на играта.

 2. bobi 29.11.2015 | Отговор

  ako nqkoi iska da igraeme zaedno da me dobavi v Uplay nicka mi e – MixeraBG

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]