В Need for Speed няма да има микротранзакции и всички DLC пакети ще са безплатни

Трябваше да поверя информацията си три пъти, за да се уверя, че съм я разбрал ясно. Need for Speed няма да предлага микротранзакции, всички коли ще могат да се отключват със събирането на игровата валута и EA нямат намерение да ви таксуват, всеки път, когато искате (веднага) нова кола. Същото важи и за DLC пакетите – всички ще бъдат абсолютно безплатни за всеки закупил играта. В общи линии, до колкото разбирам, ако нещо не се промени, след първоначалната инвестиция от закупуването на играта, и да искате няма как да похарчите повече пари за нея. Доста изненадващо за игра изискваща постоянен онлайн достъп и още повече за игра на EA.

Информацията се намира в секцията често задавани въпроси на официалния сайт на играта : www.needforspeed.com/en_GB/news/nfs-faq

Друго, което се разбира от същия FAQ, е че и двете версии, тази на PS4 и тази на Xbox ONE, ще бъдат заключени на 30 кадъра в секунда.

Need for Speed се очаква на 3-ти Ноември тази година за PS4 и Xbox ONE, PC версията е забавена до второто тримесечие на 2016-та.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 17.09.2015 | Отговор

    Георги, спокойно, ще се научат, бате. Ще се научат!

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]