Версията за PS3 и Xbox 360 на Mortal Kombat X е отказана

И това ако не е разочарование. След месеци чакане и няколко пъти отлагане във времето, днес Warner Bros. Interactive Entertainment и NetherRealm Studios обявиха отказването на Mortal Kombat X за PS3 и Xbox 360.

Играта се чака от феновете и собствениците на PS3/Xbox 360 още от април месец, когато трябваше да излезе, в последствие беше отложена за месец Юни, а в по късен етап за есента. Като прибавим времето от обявяването на играта това са доста дълги месеци, в които собствениците на PS3 И Xbox 360 са чакали търпеливо, много от тях дори са преорднали играта.

Цитат от разработчика (в превод) :

[su_quote cite=“ Yorick Community Admin
„]След месеци в разработване, Warner Bros. Interactive Entertainment със съжаление стигна до заключението, че ние не можем да разпространим Mortal Kombat X за PlayStation 3 и Xbox 360. Моля знайте, че нашите екипи работиха прилежно за да достигнат високите стандарти поставени от сегашното поколение версия на играта. Ние не можем да достигнем очакваното качество отPS3 и Xbox 360 версиите на Mortal Kombat играта и много съжаляваме, че не можахме да доставим нашия продукт, както бяхме запланували.[/su_quote]

Източник : community.wbgames.com

Мога спокойно да пиша една черна точка за Warner Bros и NetherRealm, разочарованието няма как да бъде по пълно.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Xakepa 29.08.2015 | Отговор

    Според мен причините за отказа са от една страна хакнатата PS3 конзола и от друга това, че е пределно ясно, че няма как да достигнат най високо качество понеже най вероятно сравняват с PS4 пък и при нея ще има яко продажби, много повече от PS3 така, че …
    Вътрешно знех още първият път, като чух, че ще има отлагане, че работата просто няма да стане, но не исках да ставам лош пророк.

  2. Влади 29.08.2015 | Отговор

    Много жалко, исках я за PS3 макар, че гнусните фатали които се правят в играта ме отказаха да я играя, но брат ми я харесва и заради него ми се щеше да излезе.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]